Yoga SLIM 7i Pro (14″)

Treceți la următorul nivel

Faceți cunoștință cu Lenovo Yoga™ Slim 7i Pro. Lucrurile se rezolvă rapid, cu combinația remarcabilă a platformei Intel® Evo™ de capacitate de reacție, autonomie de lungă durată și imagini 2K+ uimitoare. Cea mai bună conectivitate pe care o puteți primi dvs. vă asigură că nu vă veți simți niciodată lăsat în urmă, iar performanța optimizată de AI se adaptează la nevoile dvs., oferind o autonomie a bateriei incredibilă de până la 21 de ore.

Caracteristici

Performanță elegantă

Cu aluminiu de calitate superioară, Yoga Slim 7i Pro este disponibil în culorile clasice Slate Grey și Light Silver. Printre detaliile bine gândite se numără o crestătură ridicată a camerei foto pentru o deschidere mai ușoară cu o singură mână; și o tastatură mai bună cu soft-landing, noi tastaturi cu design de dom care permit o experiență de tastare mai confortabilă. De asemenea, vă veți bucura de un control mai precis cu un touchpad cu 33% mai mare.

Divertisment mobil

Bucurați-vă de o claritate uimitoare de 2,8K pe un ecran de 14″ și un raport de aspect de 91% pentru o vizualizare optimizată atunci când derulați pagini web sau lucrați la documente. Datorită spectrului de culori 100% sRGB și Dolby Vision®, imaginile vor apărea în culori, luminozitate, contrast și detalii spectaculoase; iar rata de reîmprospătare de 90 Hz asigură că ecranul nu va avea niciodată întârzieri. Combinat cu sunetul puternic al difuzoarelor stereo optimizate pentru Dolby Atmos®, Yoga Slim 7i Pro oferă performanțe audiovizuale puternice oriunde.

OLED uimitor din punct de vedere vizual

Cufundați-vă în strălucirea vizuală a tehnologiei OLED cu claritatea uimitoare de până la 2,8K într-un ecran ultra-viu de 14″ și 90 Hz. Optimizați pentru derularea paginilor și a documentelor cu ajutorul ecranului 16:10, care prezintă un raport ecran/corp de 91%. Gloriosul ecran OLED este îmbunătățit și mai mult cu Dolby Vision® și un spectru de culori 100% sRGB. Software-ul puternic optimizat Dolby Atmos® care alimentează difuzoarele stereo Harman® activează și mai mult divertismentul captivant, alimentat de grafica discretă NVIDIA® GeForce® MX450.

Mai inteligentă ca niciodată

Optimizați-vă timpul și efortul cu o serie de funcții inteligente bazate pe inteligență artificială. Începeți activitatile mai repede ca niciodată prin simpla deschidere a capacului, combinată cu autentificarea prin recunoaștere facială. Senzorii de atenție emit o alertă de confidențialitate atunci când cineva se uita la ecranul dvs., iar o tastatură cu senzori inteligenți ajustează automat iluminarea de fundal în funcție de mediul în care vă aflați. Pe anumite piețe, veți putea, de asemenea, să vorbiți cu asistentul vocal Alexa, care dispune acum de o interfață îmbunătățită și de funcții extinse.

Specificații

Procesor AMD Ryzen™ 7 5800H (8C / 16T, 3.2 / 4.4GHz, 4MB L2 / 16MBL3)
Sistem de operare Windows® 11 Pro 64, Romana / Engleza
Display OLED de 14" 2.8K (2880x1800) OLED 400 niti Glossy, 90Hz, 100% DCIP3, HDR 500 True Black, sticlă, Dolby Vision™, Dolby Vision™.
Memorie 16GB Soldered DDR4-3200
Baterie Integrată 61Wh

*Imaginea produsului de pe această pagină este o mostră, este posibil să nu se potrivească cu culoarea reală a acestui model.
**Viața de viață a bateriei este un maxim estimat. Durata reală de viață a bateriei poate varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv luminozitatea ecranului, aplicațiile active, funcțiile, setările de gestionare a energiei, vârsta și condiționarea bateriei și alte preferințe ale clientului.
Spațiu de stocare 1TB SSD M.2 2280 PCIe 3.0x4 NVMe
Placă video Placă video AMD Radeon™ integrată
Audio Audio HD, codec Realtek® ALC3306
Camera IR & 720p + senzor ToF
Dimensiuni (I x L x G) 312.4 x 221.4 x 14.9-17.9 mm (12.29 x 8.72 x 0.59-0.7 inch)
Greutate 1.39 kg (3.06 lbs)
Culoare Light Silver
Porturi / Sloturi • 2x USB-C 3.2 Gen 2 (suportă transferul de date, Power Delivery 3.0 și DisplayPort™ 1.4)
• 1x Mufă Căști / Microfon (3.5mm)
• 1x USB 3.2 Gen 1 (mereu pornit)
Tastatură Iluminare, Engleză
Conectivitate Ethernet:
Nu

WLAN + Bluetooth®:
11ax, 2x2 + BT5.1