Yoga Slim 7i (13″)

Puternic. Receptiv. Liber.

Proiectat împreună cu Intel, laptopul Yoga Slim 7i (13″) este echipat cu Intel Evo pentru o combinație perfectă de performanță, capacitate de reacție, autonomie și efecte vizuale uimitoare. Combinând divertismentul cu adevărat captivant și o gamă de funcții inteligente, este conceput pentru a vă ajuta să profitați la maximum de fiecare zi.

Caracteristici

Bucurați-vă de performanțe excepționale, oriunde

Bucurați-vă de o experiență excepțională oriunde, cu Intel® Evo. Am proiectat împreună cu Intel laptopul Yoga Slim 7i (13″) pentru a oferi combinația perfectă de caracteristici care să vă facă de neoprit. În inima acestui dispozitiv se află capacitatea de reacție care sparge granițele a procesoarelor Intel® Core™ din a 11-a generație – multitasking fără probleme de oriunde, cu Intel WiFi 6* ultrarapid și conectivitate Thunderbolt™ 4 pentru transferuri și încărcare rapidă.

*Opțional. Este necesar un modem pentru WiFi 6.

Divertisment unic, oriunde te-ai afla

La numai 1,25 kg / 2,75lbs și cu un ecran QHD uimitor, Yoga Slim 7i (13″) oferă imagini incredibile. Bucurați-vă de culori vii și de imagini clare și detaliate cu placa video Intel® Iris Xe și Dolby Vision™. În plus, cu sunetul tridimensional al Dolby Atmos® combinat cu difuzoarele Harman Kardon®, acest laptop este un centru de divertisment mobil.

Experimentați adevărata libertate

Datorită sistemului de răcire inteligentă, care optimizează automat performanța în funcție de nevoile dvs., Yoga Slim 7i (13″) funcționează la o temperatură optimă și deconectat, prelungind durata de viață a bateriei la mai mult decât suficient pentru o zi de lucru și o noapte de distracție. Iar atunci când energia se termină, încărcarea rapidă vă asigură că veți primi un boost în cel mai scurt timp.

Deveniți mai inteligenți

Cu o gamă de funcții bazate pe inteligență artificială, Yoga Slim 7i (13″) vă economisește timp și efort, optimizându-vă în același timp experiența PC-ului. De exemplu, laptopul se va porni în momentul în care deschideți capacul, iar apoi tehnologia de recunoaștere facială vă va autentifica instantaneu. De asemenea, videoclipurile locale de calitate slabă sunt redimensionate automat pentru a umple ecranul cu imagini de înaltă rezoluție, datorită Super Resolution.

Cu un lucru mai puțin de care să vă faceți griji

Când vine vorba de securitate, Yoga Slim 7i (13″) vă asigură protecția. Senzorii încorporați vor emite o alertă de confidențialitate dacă cineva se uita la ecranul dvs. pentru a vedea ce se află pe el. Iar atunci când trebuie să vă îndepărtați, senzorii de mișcare vă vor deconecta automat, protejându-vă intimitatea

Dacă aveți nevoie de ceva, doar cereți

Cu Alexa*, puteți seta memento-uri, reda muzică, comanda lucruri de pe Amazon și multe altele – fără să ridicați un deget. Chiar dacă laptopul dvs. Yoga Slim 7i (13″) se află în modul de blocare a ecranului, puteți solicita informații și emite instrucțiuni.

*Disponibil numai pe anumite piețe. Acum, cu o interfață de utilizator îmbunătățită și caracteristici extinse.

Specificații

Procesor AMD Ryzen™ 7 5800U (8C / 16T, 1.9 / 4.4GHz, 4MB L2 / 16MBL3)
Sistem de operare Windows® 11 Home 64, Romană / Engleză
Display 13.3" QHD (2560x1600) IPS 300 niti Glossy, 100% sRGB, Dolby Vision™
Memorie 16GB Soldered LPDDR4x-4266
Spațiu de stocare 1TB SSD M.2 2280 PCIe 3.0x4 NVMe
Placă video Placă Video AMD Radeon™ integrată
Baterie MobileMark® 2018: 9.35 ore
Redare video locală (1080p)@150 niti: 14 ore

*Imaginea produsului de pe această pagină este o mostră, este posibil să nu se potrivească cu culoarea reală a acestui model.
**Durata de viață a bateriei este un maxim estimat. Durata reală de viață a bateriei poate varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv luminozitatea ecranului, aplicațiile active, funcțiile, setările de gestionare a energiei, vârsta și condiționarea bateriei și alte preferințe ale clientului.
Audio Audio HD, Realtek® ALC3287 codec
Dimensiuni (I x L x G) 295.88 x 208.85 x 13.8-14.9 mm (11.65 x 8.27 x 0.54-0.59 inch)
Greutate 1.21 kg (2.67 lbs)
Culoare Iron Grey
Conectivitate WLAN + Bluetooth®:
11ax, 2x2 + BT5.1
Porturi / Sloturi • 1x USB 3.2 Gen 1 (mereu pornit)
• 2x Thunderbolt™ 4 / USB4™ 40Gbps (suportă transferul de date, Power Delivery 3.0 și DisplayPort™ 1.4)
• 1x Mufă Căști / Microfon (3.5mm)
Camera IR & 720p + senzor ToF
Tastatură Iluminată, Engleză