Yoga SLIM 7 (14″)

Performanță elegantă

Aflați mai multe despre Lenovo™ Yoga™ Slim 7, un laptop elegant de 14″ proiectat cu performanțele mobile avansate ale celui mai recent procesor Intel® Core™ de generația a 10-a. Treceți peste orice cu o autonomie de până la 14 ore; bucurați-vă de claritate până la 4K și simplificați-vă ziua cu funcții inteligente, care vă permit să economisiți timp.

Caracteristici

Design elegant

Realizat din aluminiu de calitate superioară, Yoga Slim 7 (14″) este disponibil într-o gamă de culori sofisticate, inclusiv Slate Grey, Orchid și Dark Moss, un neutru al naturii. Optați pentru o husă textilă pe modelul Slate Grey – învelită într-o țesătură rezistentă la foc și anti pete, este concepută pentru a ieși în evidență cu o încredere liniștită. Combinat cu o baterie ce tine până la 14 ore, Yoga Slim 7 vă va alimenta de la muncă la joacă și înapoi.

Performanță mobilă avansată

Tehnologia inteligentă se adaptează la nevoile dumneavoastră prin performanța mobilă avansată a unui procesor Intel® Core™ din a 11-a generație cu AI. Senzorii de atenție vă înregistrează absența atunci când vă îndepărtați și vă recunosc instantaneu în momentul în care vă întoarceți, pentru o conectare fără probleme. Modul de răcire inteligentă, proiectat împreună cu Intel®, prelungește durata de viață a bateriei pentru zilele fară alimentare. Vorbește cu asistentul vocal Alexa¹ situat deasupra blocării ecranului și experimentează cu multe alte caracteristici. Inteligența sa artificială se combină cu cea din viața reală.

Grafică mai fluidă

Procesoarele Intel® Core™ din a 11-a generație cu placă video Intel® Iris Plus oferă o experiență mai fluidă, mai detaliată și mai vie atunci când transmiteți sau editați videoclipuri. Sau puteți să vă supraîncărcați laptopul pentru muncă și joacă cu cea mai recentă grafică NVIDIA® MX, pentru editare foto și video HD incredibilă, plus capacitate de gaming mai buna – toate acestea fără a compromite durata de viață a bateriei.

Performanță Audiovizuală

Cu margini foarte subțiri, ecranul de 14″ oferă o claritate, culori și detalii uimitoare, cu o rezoluție de până la 4K² și o luminozitate de 500 niti. Tehnologia avansată HDR inspirată de tehnologia cinematografică oferă divertismentului dvs. un impuls cu Dolby Vision™; iar sistemul de difuzoare Dolby Atmos® frontal utilizează tehnologiile surround și de virtualizare a înălțimii pentru a crea un sunet tridimensional.

Specificații

Procesor Intel® Core™ i7-1165G7 (4C / 8T, 2.8 / 4.7GHz, 12MB)
Sistem de operare Windows® 10 Home 64, Romana / Engleza
Display 14" FHD (1920x1080) IPS 300 niți Glossy, 100% sRGB
Memorie 16GB Soldered DDR4-3200
Spațiu de stocare 512GB SSD M.2 2280 PCIe 4.0x4 NVMe
Placă video Placă video integrată Intel Iris® Xe
Baterie Integrată de 60.7Wh

*Imaginea produsului de pe această pagină este o mostră, este posibil să nu se potrivească cu culoarea reală a acestui model.
**Viața de viață a bateriei este un maxim estimat. Durata reală de viață a bateriei poate varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv luminozitatea ecranului, aplicațiile active, funcțiile, setările de gestionare a energiei, vârsta și condiționarea bateriei și alte preferințe ale clientului.
Camera IR & 720p + senzor ToF
Conectivitate Ethernet:
Nu

WLAN + Bluetooth®:
11ax, 2x2 + BT5.0
Securitate Firmware TPM 2.0
Audio Audio HD
Dimensiuni (I x L x G) 320.6 x 208.18 x 14.9 mm (12.62 x 8.2 x 0.59 inch)
Greutate 1.36 kg (2.99 lbs)
Porturi / Sloturi • 1x cititor carduri
• 1x USB 3.2 Gen 1 (mereu pornit)
• 2x Thunderbolt™ 4 / USB4™ 40Gbps (suportă transferul de date, Power Delivery 3.0 și DisplayPort™ 1.4)
• x1 Mufa Casti / Microfon (3.5mm)
• 1x USB 3.2 Gen 1
• 1x HDMI® 1.4b
Culoare Orchid