YOGA S730

Eleganță și portabilitate

Mai întâi a fost subțire. Apoi, un pic mai subțire.

Proiectat și șlefuit în aluminiu de înaltă calitate, la grosimea minusculă de 11,9 mm, Yoga S730 este cel mai subțire notebook Yoga creat vreodată. Cu procesorul Intel® quad-core, Dolby Vision™ în FHD și sunetul tridimensional al unui sistem de boxe Dolby Atmos, Yoga S730 oferă un nou standard pentru notebook-uri ultrasubțiri și elegante.

Caracteristici

Subțire. Mai subțire. Cel mai subțire

La doar 11,9 mm, Yoga S730 este cel mai subțire notebook Yoga de până acum. Atât de subțire, încât ai putea să-l pierzi într-o grămadă de reviste.

 

Elegant și performant

Îmbrăcat în aluminiu premium și cu o greutate de numai 1,2 kg, Yoga S730 ți se va potrivi indiferent de ce faci.

Am găsit una dintre cele mai rezistente și mai subțiri sticle de pe piață și am prevăzut modelul Yoga S730 cu un ecran cu putere redusă. Rezultatul? Un laptop incredibil de elegant, care nu sacrifică durabilitatea sau autonomia bateriei.

Durabil și puternic

Pentru a face acest notebook subțire fără a compromite performanța, a trebuit să gândim altfel. Sistemul de răcire, de exemplu, trage aerul prin aerisirile secundare ascunse în tastatură, permițând un ventilator mai mic și un șasiu mult mai subțire.

 

În curând pe marile ecrane

Pentru culori, contrast și luminozitate cu adevărat extraordinare, Yoga S730 va avea în curând Dolby Vision™*. Această tehnologie avansată a imaginii, împreună cu ecranul FHD de 13,3 ” cu unghi larg și rama subțire, îți vor oferi o experiență de vizionare și divertisment inegalabile.

*Se așteaptă să fie disponibil în decembrie 2018.

 

Sunetul pe care îl poți simți

Pentru că dispune de un sunetul puternic imersiv cu sistemul de boxe Dolby Atmos, Yoga S730 oferă o experiență home-theater. Ești în permanență în mijlocul acțiunii, cu un sunet surround și tehnologii de înălțime care se combină pentru a crea un spațiu tridimensional în care fluxurile audio se deplasează deasupra și în jurul tău.

Multitasking la îndemână

Prin performanțe de până la 40% mai bune decât predecesorul său, procesorul Intel® Core™ i7 Generația a 8-a are puterea și viteza necesare pentru a rezolva orice proiect. Fie că redai transmisii live, editezi videoclipuri sau folosești aplicații, Yoga S730 îți permite să faci multitasking cu ușurință.

*Testele de performanță sunt măsurate utilizând sisteme informatice specifice, componente, software, operații și funcții. Orice modificare a oricăror dintre acești factori poate determina variația rezultatelor.

 

Rulează toată ziua, se încarcă rapid

Cu o autonomie crescută a bateriei, poți să te distrezi într-un zbor de la Londra la București și în taxi, în drum spre casă. Dacă ai nevoie de și mai multă baterie, oprește alimentarea și încarcă-l o oră, pentru o autonomie a bateriei de până la 80%!

Amprenta ta este parola

Cititorul opțional de amprente îți permite să te conectezi la laptop în mai puțin de două – în medie, de trei ori mai rapid decât introducerea unei parole.

Alege dintre culorile Iron Grey și Platinum!

ACCESORII RECOMANDATE

Complează experiența Yoga cu aceste accesorii elegante și inovatoare!

Mouse Yoga: Indiferent dacă îl folosești ca mouse, ca pointer de prezentare sau de la distanță, mouse-ul Yoga este la fel de distinctiv ca laptopul tău Yoga.
USB-C Travel Hub: Are patru porturi esențiale (HDMI, VGA, RJ45, USB 3.0) și suportă afișaje 4K pentru a-ți conecta laptopul convertibil Yoga la dispozitive multiple.

Specificații

Procesor Intel® Core™ i7 generația a 8-a
Intel® Core™ i5 generația a 8-a
Sistem de operare Windows 10 Pro
Grafică Placă grafică Intel® HD 620
Ecran Ecran FHD (1920x1080) de 13,3”, cu vizionare în unghi larg și Dolby Vision™ (așteptat să fie disponibil până în decembrie 2018)
Memorie 16 GB LPDDR3
8 GB LPDDR3
Stocare 1 TB PCIe SSD
512 GB PCIe SSD
256 GB PCIe SSD
128 GB PCIe SSD
Sunet Sistem de boxe Dolby Atmos®
Baterie Până la 10 ore*, plus încărcare rapidă**
* Bazat pe testarea cu MobileMark 2014. Autonomia bateriei variază semnificativ în funcție de setări, utilizare și alți factori.
** Încarcă o oră pentru o autonomie a bateriei de până la 80%.
Dimensiuni (L x A x Î) 307 mm x 210 mm x 11,9 mm
Greutate Începând cu 1,2 kg
Culori Iron Grey
Platinum
Wifi/Bluetooth 802.11ac 2 x 2/1 x 1 cu Bluetooth 4.1
Porturi 2 x USB-C 3.1 Generația a 2-a (unul cu încărcare permanentă)
USB-C 3.1 Generația 1
Mufă combo pentru căști / microfon
Software Lenovo Vantage
McAfee LiveSafe™ (încercare gratuită de 30 de zile)
Microsoft Office 365 (încercare gratuită de 30 de zile)
Specificațiile pot varia în funcție de regiune