Yoga C930

Design elegant și inovație

Design super elegant. Ultrasubțire și ușor. Construit din aluminiu premium, cu linii de înaltă precizie.

Lenovo Yoga C930 a fost proiectat cu atenție până la cel mai mic detaliu, pentru a-ți oferi o experiență deosebită. În plus, îți va pune în valoare stilul oriunde ai merge, indiferent modul în care îl vei utiliza.

De la sistemul de sunet puternic Dolby Atmos®, integrat în balamaua rotativă, la ecranul tactil până la 4K și Dolby Vision™ de o claritate uimitoare. De la stiloul digital inclus, care se încarcă automat în slotul dedicat din carcasă, la tehnologia TrueBlock Privacy Shutter, care îți garantează intimitatea când nu utilizezi camera video.

Caracteristici

Divertisment și productivitate oriunde

Lenovo Yoga C930 îți oferă cea mai captivantă experiență de divertisment de până acum, datorită sunetului tridimensional uimitor și a clarității vizuale impresionante a ecranului aproape fără margini de 13,9”. Și nu compromite niciodată productivitatea, fiind totodată un partener de business eficient.

Sunet tridimensional în fiecare mod

Yoga C930 dispune de primele difuzoare din industrie* încastrate într-o balama convertibilă, pentru un sunet cu efect puternic indiferent de modul în care vei alege să folosești acest dispozitiv: laptop, stand, cort sau tabletă.

Sistemul de boxe Dolby Atmos® asigură un sunet uimitor, iar amortizoarele de vibrații reduc zgomotul nedorit, pentru ca sunetul să fie mai puternic, mai profund și mai precis. Este sunetul pe care îl poți simți.

* Pe baza analizei interne Lenovo, începând cu 1 august 2018, a laptopurilor de consum care utilizează Windows 10, vândute de majoritatea producătorilor de PC-uri, transportând 1 milion de unități în fiecare an în întreaga lume.

Vizualurile prind viață

Ultraslim-ul Yoga C930 se remarcă și prin claritate uimitoare a ecranului până la 4K cu touchscreen și Dolby Vision™. Bucură-te de culori mai clare și descoperă noi nuanțe! Un roșu mai aprins, un negru mai intens și nuanțe deschise mai proeminente.

Nu pierzi nicio idee

Când am proiectat acest model, am avut în minte experiența ta de utilizare. De aceea Yoga C930 dispune de un stilou digital inclus, cu care îți va fi ușor să-ți notezi ideile chiar atunci când apar. Mai mult, stiloul se încarcă automat atunci când este plasat în compartimentul dedicat din carcasa acestui ultraslim convertibil.

 

Intimitatea ta e protejată

Știm că intimitatea este importantă pentru tine. Așa că e importantă și pentru noi. Datorită tehnologiei TrueBlock Privacy Shutter, poți sta fără griji. Glisează capacul când vrei să folosești camera web și acoper-o când nu ai nevoie să o utilizezi!

Reacție imediată

Yoga C930 este partenerul ideal de business și entertainment. De mare viteză și cu reacție imediată, modelul dispune de procesoare până la Intel® Core™ i7 de generația a opta (cel mai rapid procesor mobil de 15 W Intel®). Impresionant pentru un convertibil atât de subțire!

Plătești dintr-o atingere

Conectează-te și efectuează imediat plăți sigure, cu o singură atingere a degetului! Windows Hello și autentificarea FIDO (Fast Identity Online) îți protejează informațiile prin trei niveluri de securitate, astfel încât detaliile tale personale să nu părăsească dispozitivul.

Alege dintre culorile Micra și Iron Grey sau ediția limitată tip Glass!

ACCESORII RECOMANDATE

Complează experiența Yoga cu aceste accesorii elegante și inovatoare!

Mouse Yoga: Indiferent dacă îl folosești ca mouse, ca pointer de prezentare sau de la distanță, mouse-ul Yoga este la fel de distinctiv ca laptopul tău Yoga.

Husă Yoga de piele: Fabricată din piele premium, cu un compartiment extra pentru mouse și cabluri, pentru a oferi un plus de protecție și eleganță laptopului tău ultraslim.

USB-C Travel Hub: Are patru porturi esențiale (HDMI, VGA, RJ45, USB 3.0) și suportă afișaje 4K pentru a-ți conecta laptopul convertibil Yoga la dispozitive multiple.

Specificații

Procesor Intel® Core™ i7 de până la a 8-a generație
Sistem de operare Windows 10 Home
Memorie 16 GB DDR4
12 GB DDR4
8 GB DDR4
Stocare 1 TB PCIe SSD
512 GB PCIe SSD
256 GB PCIe SSD
Ecran Ecran tactil IPS UHD de 13,9" (3840 x 2160) cu Dolby Vision™
Ecran tactil IPS FHD de 13,9" (1920 x 1080) cu Dolby Vision™
Sunet Bară de sunet rotativă cu sistemul de boxe Dolby Atmos™
Baterie Autonomie a bateriei de până la 14,5 ore (FHD) / 9 ore (UHD)
* Bazat pe testarea cu MobileMark 2014.
Dimensiuni (L x A x Î) 322 x 227 x 14,5 mm (la cel mai subțire)
Greutate Începând cu 1,38 kg
Culoare Iron Gray, Mica
Porturi 2 x USB-C (funcție completă Thunderbolt 3 USB-C, PD, DP, USB 3.1)
USB-3.1
Mufă audio combo
Software preinstalat