Yoga Book

ACCESIBIL. PORTABIL ȘI CONVERTIBIL.

• Adaptabil: Laptop, Stand, Cort și Tabletă
• Portabil: design ușor și ergonomic
• Flexibil: ecran lat multitouch antireflex
• Inteligent: software cu răspuns rapid integrat
• Disponibil în urmatoarele culori: negru abanos sau alb cretă
• Sunet de calitate, cu funcționalități audio îmbunătățite

Caracteristici

Note Saver și stylus Real Pen cu cerneală reală – noul mod intuitiv de a lua notițe.

Scrieți cu cerneală pe hârtie cu stiloul Real Pen și lăsați dispozitivul Yoga Book să vă digitalizeze perfect notițele. Editați, organizați, îmbinați și distribuiți notițele într-o secundă. Utilizați clipboardul Book Pad inclus pentru a vă magnetiza hârtiile și a le fixa. Faceți acest lucru în timp ce priviți ecranul și urmăriți cum notițele sunt digitalizate în fața dvs, sau folosiți aplicația Lenovo NoteSaver pentru a utiliza dispozitivul Yoga Book drept un caiet de lucru inteligent – deschis ca o carte pentru cel mai natural mod de a lua notițe.

La cerere tastatură Halo cu feedback tactil – ideală pentru proiecte solicitante.

Când aveți mult de lucru, deschideți Yoga Book în modul Tastatură și folosiți tastatura intuitivă Halo. Tastatura Halo apare la cerere, numai atunci când aveți nevoie de aceasta. Tastatura optimizată prin software auto-completează și auto-corectează în timp ce tastați – ceea ce vă permite să lucrați rapid și exact. Feedbackul tactil și comenzile rapide asigură o experiență similară celei oferite de o tastatură reală, reunind calitățile software-ului și hardware-ului în cea mai inteligentă și mai subțire tastatură existentă.
Acum vă puteți aduce tastatura oriunde, uitând de greutatea acesteia.

Utilizați stiloul Real Pen pentru a desena ca un profesionist.

Când aveți inspirație artistică, Yoga Book vă stă la dispoziție.
Când tastatura este oprită, Create Pad și Real Pen vă asigură precizia și controlul stiloului clasic pe hârtie.
Desenați cu stiloul Real Pen încorporat, care detectează 2048 de niveluri de presiune, captând nuanțele subtile ale fiecărei linii. Nu vă îngrijorați din cauza bateriei, stiloul Real Pen funcționează fără a fi nevoie de reîncărcare. Puteți fi și mai creativi folosind ambele mâini: una pe ecran pentru a selecta uneltele, pentru panoramare sau pentru zoom, cu cealaltă mână folosind stiloul Real Pen pentru a desena pe Create Pad.Mai mult, vă puteți vedea creațiile cum prind viață direct pe ecran – spre deosebire de majoritatea tabletelor, la care mâinile blochează vederea ecranului în timp ce desenați.

Subțire și ușor, cu autonomie de o zi întreagă – dezlănțuiți-vă imaginația oriunde.

Cu o grosime de numai 4,55 mm când este deschis, cântărind doar 690 g și asigurând până la 12 ore de utilizare la o singură încărcare – dispozitivul Yoga Book vă permite să vă puneți în aplicare creativitatea oriunde v-ați afla. Designul său uimitor este construit dintr-un aliaj premium de înaltă calitate de aluminiu (Al) și magneziu (Mg). Dispozitivul Yoga Book este disponibil în culorile gri Gunmetal Grey și auriu Champagne Gold.
Veți atrage privirile cu dispozitivul Yoga Book.

Multitasking fără efort pe Android cu BOOK UI.

Am personalizat versiunea de Android de pe Yoga Book pentru a facilita activitățile mai mult ca oricând. Multitasking pe Android? Am realizat acest lucru. Rulați simultan multiple aplicații, organizați activitatea cu bara de aplicații, copiați text între aplicații prin drag and drop.

Cu suportul optimizat pentru trackpadul și tastatura Halo încorporate, folosirea sistemului Android pentru lucru este acum ușor așa cum ați dorit dintotdeauna.

Măriți-vă productivitatea – veți fi uimiți de ceea ce puteți face cu acest dispozitiv.

Acum vă puteţi bucura de sunet și imagine ca la cinematograf.

Dispozitivul Yoga Book nu este potrivit doar pentru creație, ci și pentru vizionare. Cu acces la Google Play și la aplicațiile dvs. favorite pentru Android, această tabletă 2-în-1 este dotată cu un ecran Full HD luminos de 10,1”, iar difuzoarele Dolby Atmos® vă oferă un sunet captivant, cinematic – punându-vă în centrul acțiunii.
Relaxați-vă cu un maraton de filme preferate.

Rezolvați imediat activitățile zilei cu procesorul ultra-rapid.

Intel® Atom™ vă oferă tehnologie avansată și capacitate de procesare combinate într-un procesor ultra-subțire și ușor, care este mai eficient din punct de vedere al energiei electrice – perfect pentru dispozitivele mobile care vă însoțesc în deplasare un timp îndelungat.

Alegeți un mod de funcționare care răspunde cerințelor dvs.

Cu o articulație care se deschide la 360°, dispozitivul Yoga Book poate fi utilizat în 4 moduri adecvate stilului dvs de viață: modul Creație, în care este întins, pentru luat notițe și desen, modul Navigare, sub formă de tabletă de 10,1”, modul Vizionare, pentru divertisment și modul Tastare, ca laptop de producție. Nu vă înșelați – dispozitivul Yoga Book are ceea ce este necesar pentru a satisface toate cerințele vieții dvs. active

Specificații

Procesor Intel® Atom™ x5- Z8550 (2M Cache, Quad- Core™, până la 2.4 Ghz)
Sistem de operare Android™ 6.0.1 Marshmallow
Ecran Ecran: 10,1” FHD IPS (1920×1200), 400 niți
Camera Secundară: 8MP Auto- Focus
Frontală: 2MP Focus fix
Memorie 4GB LPDDR3
Stocare microSD™ până la 128 GB
Baterie Li-ion Polymer cu o capacitate de 8500 mAh și o utilizare generală de 15 ore
SIM SIM: Tip: Card Nano SIM
Slot: Slot SIM Singular
Conectivitate FDD-LTE, TDD-LTE, DC-HSPA+, TD-SCDMA,EDGE
Global Standard LTE-SKU
2G Band: 2/3/5/8
3G WCDMA: 1/2/3/4/5/6/8/9/19
3G TD-SCDMA: 34/39
4G FDD-LTE: 1/3/4/7/8/12/20/25;
2/5/9/17/18/19
4G TDD-LTE: 38/39/40
WLAN: WiFi 802,11 a/b/g/n/ac;
Canal Dual (2,4 Ghz și 5 Ghz)
Senzori Vibrator
G- Sensor
Senzor de lumină ambientală
Senzor Hall
GPS
A-GPS
Dimensiuni (mm) 256,6 x 9,6 x 170,8
(inches) 10,1” x 0,38 x 6,72
Greutate 690 g
Culori Gunmetal Grey
Champagne Gold