Yoga 9i (14″)

Lux dinamic

Yoga 9i (14″) este magazinul dvs. unic pentru tot ceea ce înseamnă divertisment și distracție creativă. Bara de sunet rotativă este echipată cu un sistem de difuzoare Dolby Atmos® care oferă un sunet la 360 de grade, cu sunete joase puternice și sunete înalte curate, lăsându-vă cufundat în muzica și videoclipurile preferate, indiferent dacă vă aflați în modul laptop, în modul cort sau în modul tabletă. De asemenea, vă veți bucura de o experiență vizuală bogată cu un ecran luminos de 14″ care prezintă până la rezoluția UHD optimizată de Dolby Vision™. Ecranul ocupă aproape 90% din suprafața afișajului, ca să obțineți o imagine cât mai curată și mai vie.

Caracteristici

Libertatea oferită de Yoga

Priviți în jurul vostru, suntem fascinanți! Suntem inventivi și optimiști, dar și nerăbdători. Incredibil de ambițioși și ușor de distras -dar și asta e în regulă! Yoga este făcută pentru noi toți. Fie că sunteți în căutarea unui instrument pentru a vă explora creativitatea sau a unui dispozitiv care să vă aducă cele mai noi tehnologii, Yoga este pentru tine!

 

Luxul de a avea putere

Vă prezentăm platforma Intel® Evo™ pentru o combinație perfectă de performanță, capacitate de reacție, autonomie și imagini uimitoare într-o nouă clasă de laptopuri elegante și cu stil. Proiectat în comun de Lenovo și Intel® pentru a oferi o experiență de ultimă generație pentru viața și munca de oriunde, Yoga 9i (14″) oferă o capacitate de reacție remarcabilă, combinată cu noua placă video Intel® Iris® Xe, care depășește cu mult experiența obișnuită integrată. Explorați software-ul creativ, faceți mai multe sarcini cu numeroase programe solicitante, jucați jocuri AAA; și multe altele.

Conceput pentru cei creativi

Lasă-ți imaginația libera cu un laptop proiectat intr-un șasiu 2 în 1 din metal de calitate aerospațială, care se poate adapta la orice misiune. Yoga 9i (14) are un cadru metalic cu opțiunea unei carcase Shadow Black din piele naturală de proveniență responsabilă, realizată manual printr-un proces de asamblare și inspecție în 20 de etape. Acest proces special permite ca pielea să își păstreze aspectul original și imperfecțiunile naturale care fac ca fiecare laptop să fie unic. Bucurați-vă să scrieți notițe sau să faceți schițe cu noul stilou încorporat care dispune de penița Elastometer si care reproduce senzația de a scrie pe hârtie. Iar pentru un plus de formă și funcționalitate, modelul din piele are un suport pentru palmă din sticlă edge-to-edge cu ajutorul noului touchpad Glass Sense, care aduce o experiență cu totul unica, si o suprafață activă cu 50% mai mare și feedback haptic.

Caracteristici care au în vedere interesele dumneavoastră

Yoga 9i (14″) este plin de caracteristici care îi sporesc capacitățile deja impresionante. Bucurați-vă de conexiuni de mare viteză cu ajutorul conectorilor USB Thunderbolt™ 4, care vă permit să transferați date la viteze amețitoare cu cele mai noi periferice. WiFi 6 vă permite să zburați pe web chiar dacă rețeaua dvs. de acasă este plină de alte dispozitive. De asemenea, vă veți bucura de securitatea unui obturator de confidențialitate a camerei web care blochează hackerii din a va vedea și de un stilou încorporat care se încarcă în portul său. Pe lângă toate acestea, primești un cititor de amprente cu ultrasunete care îți trezește dispozitivul în câteva secunde.

Ne așteaptă vremuri bune

Yoga 9i (14″) este magazinul dvs. unic pentru tot ceea ce înseamnă divertisment și distracție creativă. Bara de sunet rotativă este echipată cu un sistem de difuzoare Dolby Atmos® care oferă un sunet la 360 de grade, cu sunete joase puternice și sunete înalte curate, lăsându-vă cufundat în muzica și videoclipurile preferate, indiferent dacă vă aflați în modul laptop, în modul cort sau în modul tabletă. De asemenea, vă veți bucura de o experiență vizuală bogată cu un ecran luminos de 14″ care împachetează până la rezoluția UHD optimizată de Dolby Vision™. Ecranul ocupă aproape 90% din suprafața afișajului, astfel încât să obțineți o imagine cât mai curată și mai vie.

 

Mai inteligent, mai convenabil

Bucurați-vă de ușurința de a utiliza un laptop care foloseste cea mai recentă tehnologie AI pentru a funcționa în mod optim. Datorită Intelligent Cooling, o caracteristică concepută împreună cu Intel®, Yoga 9i (14″) reglează performanța pentru a vă oferi o autonomie uimitoare a bateriei. Iar redarea video locală este redimensionată automat la cea mai mare rezoluție, astfel încât să aveți parte de o experiență de divertisment extrem de clară. De asemenea, vorbiți cu asistentul vocal Alexa, care include acum o interfață de utilizator îmbunătățită și funcții extinse*.

*Alexa este disponibil doar pe anumite piețe.

Specificații

Procesor Intel® Core™ i7-1185G7 (4C / 8T, 3.0 / 4.8GHz, 12MB)
Sistem de operare Windows® 10 Pro 64, Romană / Engleză
Placă video Placă Video integrată Intel Iris® Xe
Memorie 16GB Soldered LPDDR4x-4266
Spațiu de stocare 1TB SSD M.2 2280 PCIe 3.0x4 NVMe
Baterie Model UHD:
MobileMark® 2014: 10 ore
Redare video locală (1080p)@150 niți: 11 ore

*Imaginea produsului de pe această pagină este o mostră, este posibil să nu se potrivească cu culoarea reală a acestui model.
**Viața de viață a bateriei este un maxim estimat. Durata reală de viață a bateriei poate varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv luminozitatea ecranului, aplicațiile active, funcțiile, setările de gestionare a energiei, vârsta și condiționarea bateriei și alte preferințe ale clientului.
Display 14" UHD (3840x2160) IPS 500 niti, Glossy, sticlă, 90% DCI-P3, HDR 400, tactil
Audio Audio HD, codec Realtek® ALC3306
Camera 720p
Dimensiuni (I x L x G) 319.5 x 216.7 x 15.3-16.5mm (12.57 x 8.53 x 0.60-0.64 inch)
Greutate 1.44 kg (3.17 lbs)
Culoare Shadow Black
Conectivitate WLAN + Bluetooth®:
11ax, 2x2 + BT5.1

Cablu Monitor:
1x USB-C 3-in-1 Hub
Porturi / Sloturi • 1x Mufă căști / microfon
• 1x USB 3.2 Gen 2
• 2x USB-C 3.2 Gen 2 / Thunderbolt™ 4 (acceptă transferul de date, Power Delivery 3.0, DisplayPort™ 1.4 și mereu pornit)