YOGA 920 VIBES

Individualitate îndrăzneață

Faceți cunoștință cu laptopul Yoga 920 Vibes ediție limitată, cu un design de capac unic și elegant, selectat dintr-un grup de talente de la Istituto Europeo di Design.
Oferind performanță de talie mondială și divertisment captivant, este dotat cu viteza și puterea de a vă simplifica activitatea zilnică: suport de activare prin voce de la distanță mare, un ecran 4K aproape lipsit de margini și nu numai. Fiți deosebiți.

Caracteristici

Fiți deosebiți

Yoga 920 oferă, de asemenea, un design unic ediție limitată al capacului de sticlă, selectat din peste 130 de propuneri ale studenților de la prestigiosul Istituto Europeo di Design.

Dintre cei patru finaliști, o comisie de experți în design au ales modelul Vibes of Elegance al lui Louis Aymonod, deoarece reflectă dinamismul laptopului Yoga prin simplitate și rafinament, spune Brian Leonard, Director Executiv de design industrial la Lenovo.

Datorită sticlei Gorilla elegante și durabile de pe ecran, Yoga 920 Vibes reprezintă o bijuterie a designului contemporan. Fiți deosebiți.

Mai subțire ca oricând

Simplificând considerabil forma și reducând complexitatea vizuală, am conceput modelul Yoga 920 astfel încât să pară mai subțire decât este. Datorită aluminiului CNC lustruit conceput pentru a rezista la uzură, Yoga 920 este dur și totodată elegant.

Multidimensional. La fel ca dumneavoastră

Articulația complexă tip brățară de ceas a modelului Yoga 920 se rotește lin pentru a se adapta stilului dvs., având suficientă rezistență pentru a asigura stabilitatea în poziția dorită.
Încorporate în articulație sunt antena Wi-Fi și orificiile de aerisire, asigurând astfel uniformitatea tuturor suprafețelor și o experiență mai confortabilă atunci când țineți laptopul în brațe și tastați. Mai mult, acest design protejează procesorul împotriva deteriorării cauzate de acumularea pe termen lung a prafului.

Stilou cu sensibilitate pe 4.096 de niveluri

Stilou cu sensibilitate pe 4.096 de niveluri
72% din oameni folosesc încă stiloul în fiecare zi. De ce să renunțați la acest obicei? Stiloul Lenovo Active Pen 2 oferă experiența naturală de scriere cu stiloul pe hârtie, cu o precizie de două ori mai mare decât a stilourilor concurente.

Realizați mai multe cu Windows Ink

Notați-vă ideile de îndată ce vă vin în minte, datorită funcției Windows Ink, care este gata de utilizare la o apăsare a stiloului Active Pen 2 dotat cu Bluetooth. Desenați pe o hartă și obțineți instrucțiuni la fiecare pas, sincronizați-vă notele pe toate dispozitivele Windows, postați un videoclip cu adnotări pe rețele sociale și nu numai.

Asistent activat prin voce de la distanță mare

Faceți cunoștință cu Cortana din Windows, asistenta dvs. personală digitală activată prin voce, care este pregătită să vă răspundă la întrebări, să deschidă aplicațiile necesare, să seteze mementouri și multe altele.
Mai mult, Yoga 920 răspunde la întrebări și instrucțiuni rostite cu voce tare în modul standby, de la o distanță de până la 4 metri.*

*Necesită actualizarea Windows 10 Fall Creators Update, care va fi realizată automat pe 17 octombrie 2017.

Constant Connect pentru capacitate de răspuns non-stop

Datorită caracteristicii Constant Connect, Yoga 920 continuă să descarce e-mailuri, să redea muzică și să primească apeluri Skype chiar și în modul standby.* Fără timpi de inițializare, fără bătăi de cap.
Mai mult, Yoga 920 răspunde la întrebări și instrucțiuni rostite cu voce tare în modul standby, de la o distanță de până la 4 metri.*

*Necesită Wi-Fi și actualizarea Windows 10 Fall Creators Update, care va fi realizată automat pe 17 octombrie, 2017.

Claritate 4K uimitoare

Conținutul de divertisment va ieși în evidență pe ecranul 4K cu unghi larg al modelului Yoga 920. Prin mutarea componentelor complexe, am reușit să obținem un ecran cu margini verticale ultra-subțiri de 5 mm care vor optimiza conținutul vizual. Disponibil și cu rezoluție FHD.

Sunet surround la 360 de grade cu Dolby Atmos

Trăiți o experiență audio cu adevărat captivantă cu Dolby Atmos*, care creează un spațiu audio tridimensional puternic, în care sunetul vă învăluie din toate direcțiile atunci când ascultați la căști. Sunetul pe care îl auziți cu adevărat.

*Necesită Wi-Fi și actualizarea Windows 10 Fall Creators Update, care va fi realizată automat pe 17 octombrie, 2017.

Conectivitate versatilă cu două porturi Thunderbolt

Yoga 920 este dotat cu două porturi Thunderbolt™ 3 USB-C — tehnologia revoluționară de conectare care acceptă ecrane de înaltă rezoluție, dispozitive de date foarte performante și încărcarea rapidă. Conectați-vă laptopul la mai multe ecrane*, apoi sincronizați-l și faceți backup la o viteză de până la 40 Gbps — de opt ori mai mare decât viteza unui port USB 3.0!

*Conectarea unui ecran necesită un cablu USB-C-HDMI sau DisplayPort, în funcție de interfața ecranului. Conectarea a cel mult 2 ecrane necesită un hub/ extendere compatibile.

Capacitate de răspuns de talie mondială

Dotat cu procesor Intel® Quad Core™ seria U de până la a 8-a generație, Yoga 920 oferă o creștere de 30% a performanței aplicațiilor față de generațiile anterioare de procesoare Intel®. Rulați mai multe programe, redați videoclipuri și multe altele — Yoga 920 este conceput pentru a face cu ușurință multitasking.

Nu conectați niciodată la priză

Mențineți-vă în mișcare cu o autonomie a bateriei de peste 15 ore (cu rezoluție FHD). Iar cu un port USB 3.0 pornit permanent, vă veți putea încărca dispozitivele favorite chiar și când laptopul Yoga 920 este oprit.

Conectare instantanee cu cititorul de amprente digitale și Windows Hello

Logați-vă pe laptop în mai puțin de două secunde cu cititorul de amprente opțional – care este de trei ori mai rapid decât timpul mediu de tastare a unei parole. Fiecare conectare are trei straturi de protecție, concepute astfel încât nici informațiile despre amprente, nici acreditările utilizatorului să nu poată fi preluate de pe dispozitiv.

Exact ce vă doriți, cu Lenovo App Explorer

Cu Lenovo App Explorer alegeți numai aplicațiile pe care le doriți. Acesta este un mod direct și sigur de a vă personaliza computerul și o parte esențială a dedicării companiei Lenovo pentru realizarea unor computere personale mai curate și mai sigure.

Specificații

Procesor Procesor Intel® Core™ i7 U de până la a 8-a generație
Sistem de operare Windows 10 Home
Ecran 13.9″ UHD (3840 x 2160) IPS touchscreen
13.9″ FHD (1920 x 1080) IPS touchscreen
Placă grafică Intel® HD Graphics integrată Placă grafică
Camera HD 720p
Memorie 8 GB DDR4
12 GB DDR4
16 GB DDR4
Stocare 256 GB PCIe SSD
512 GB PCIe SSD
1 TB PCIe SSD
Baterie Până la 10,8 ore cu ecran UHD*
Până la 15,5 ore cu ecran FHD*Bazat pe testarea cu MobileMark 2014. Autonomia bateriei variază substanțial în funcție de setări, utilizare și alți factori.
Audio Dolby® Atmos (cu căști)
2 boxe JBL
Securitate Cititor de amprente cu Windows Hello
Porturi 1 USB 3.0 cu încărcare activată permanent
2 USB C (Thunderbolt, PD, DP, USB 3.0 cu funcționalitate deplină)
Fișă audio
Conectivitate 802.11 a/c 2×2 WiFi
Bluetooth 4.1
Dimensiuni 323 mm x 223.5 mm x 13.95 mm
12.7″ x 8.8″ x 0.5″
Greutate De la 1.37 kg / 3.0 lbs
Culori/Finisaj Platină cu design cu capac de sticlă