Yoga 730

Creație în mișcare

Fă cunoștință cu Yoga 730 în versiunile de 13” și 15”!

Lenovo Yoga 730 a fost proiectat special pentru utilizatorii care își doresc productivitate atunci când se află în continuă mișcare. Cu o claritate remarcabilă pe ecranul până la 4K cu touchscreen, procesare fluidă și stilou digital inclus, Yoga 730 te ajută să creezi.

Alege versiunea Yoga 730 de 13”, cu o greutate de doar 1,12 kg și autonomie a bateriei de până la 11,5 ore, pentru a te bucura la maximum de mobilitate.

Alege versiunea Yoga 730 de 15” și placă grafică dedicată NVIDIA GTX 1050, pentru a deschide noi orizonturi pentru editarea video și gaming.

Caracteristici

Stil și calitate premium

Cu finisaj de aluminiu de calitate premium, Yoga 730 este un dispozitiv convertibil, proiectat cu rafinament, astfel încât să îți pună în valoare stilul în fiecare zi, oriunde ai merge și indiferent de modul de utilizare a dispozitivului: laptop, stand, cort sau tabletă.

Alege dintre culorile Iron Grey și Platinum!

Mai bine. Mai rapid. Orice ai face.

Mai multe detalii înseamnă mai multă creativitate. Iar Yoga 730 oferă viteza și puterea necesare pentru a-ți spori creativitatea și productivitatea. Cele mai noi procesoare Intel® Core™ i7 cresc* performanța cu până la 40% – prin viteza de răspuns remarcabilă a ecranului tactil opțional și stiloului, pornirile mai rapide ale sistemului și multitaskingul de neîntrerupt.

*Este posibil ca software-ul și lucrările utilizate în testele de performanță să fie optimizate pentru performanță doar pe microprocesoarele Intel®. Testele de performanță sunt măsurate folosind anumite sisteme computerizate, componente, software-uri, operațiuni și funcții. Orice schimbare aplicată factorilor de mai sus cauzează variația rezultatelor.

Experiență autentică

Stiloul digital Active Pen 2 recreează experiența autentică a scrisului cu stiloul pe hârtie. Cu o sensibilitate pe 4.096 de niveluri, acest stilou digital are o precizie de două ori mai mare decât a stilourilor concurente.

Viața în 4K

Ecranul de 13″ opțional 4K, cu unghi larg și cu rame ultrasubțiri de 5,9 mm, adună laolaltă mai mult de 8 milioane de pixeli. Iar cu luminozitatea de 300 de niți, te vei bucura de fiecare detaliu.

#Gatadegaming

Yoga 730 deschide noi orizonturi către experiențe de gaming și creative! Convertibilul Yoga 730 de 15” vine echipat cu placă grafică dedicată NVIDIA® powered by Pascal, cea mai avansată arhitectură GPU de gaming la nivel mondial. Te bucuri de performanță ridicată și eficientă la consumul de putere.

Plăți sigure

Te loghezi ușor și efectuezi plăți sigure prin PayPal – este nevoie doar de atingerea amprentei tale prin Windows Hello. Informațiile tale personale vor fi protejate de trei niveluri de securitate.

Conectivitate versatilă cu Thunderbolt 3

Yoga 730 îți pune la dispoziție Thunderbolt™ – tehnologia revoluționară care acceptă conectare rapidă și versatilă la ecrane* de rezoluție înaltă, dispozitive de date de înaltă performanță și încărcare foarte rapidă.

*Conectarea unui ecran necesită un cablu USB-C-HDMI sau DisplayPort, în funcție de interfața ecranului. Conectarea a cel mult 2 ecrane necesită un hub/adaptoare compatibile.

Sunet surround la 360°

Cu Dolby® Atmos, ai parte de o experiență cu adevărat captivantă! Când asculți la căști, sunetul te învăluie din toate direcțiile, creând un spațiu audio tridimensional.

ACCESORII RECOMANDATE

Complează experiența Yoga cu aceste accesorii elegante și inovatoare!

Stiloul digital Active Pen 2 recreează experiența autentică a scrisului cu stiloul pe hârtie. Cu o sensibilitate pe 4.096 de niveluri, acest stilou digital are o precizie de două ori mai mare decât a stilourilor concurente.

Mouse Yoga: Indiferent dacă îl folosești ca mouse, ca pointer de prezentare sau de la distanță, mouse-ul Yoga este la fel de distinctiv ca laptopul tău Yoga.

Husă Yoga de piele: Fabricată din piele premium, cu un compartiment extra pentru mouse și cabluri, pentru a oferi un plus de protecție și eleganță laptopului tău ultraslim.

Specificații

Sistem de operare Windows 10 Home
Procesor Până la Intel® Core™ i7, generația a 8-a
Ecran Placă grafică integrată Intel (versiunea 13”)
NVIDIA GeForce GTX 1050 (versiunea 15”)
Memorie 4GB DDR4 / 8GB DDR4 / 16GB DDR4 (versiunea 13”)
8GB DDR4 / 8GB DDR4+8GB DIMM (versiunea 15”)
Stocare Până la 256 GB PCIe SSD (versiunea 13”)
Până la 1 TB PCIe SSD (versiunea 15”)
Baterie până la 13 ore (ecran UHD) și până la 11 (FHD*) pentru versiunea 13”
până la 9 ore (FHD; versiunea 15”)
*Pe baza testelor cu MobileMark 2014. Autonomia bateriei depinde semnificativ de setări, mod de utilizare și alți factori.
Audio Boxe JBL
Dolby Atmos cu căști
Cameră 720p HD
Porturi / Sloturi 2xThunderbolt™ 3 USB-C; 1xUSB 3.0 (versiunea 13”)
1xThunderbolt™ 3 USB-C, 2xUSB 3.0, HDMI (versiunea 15”)
Mufă audio
Greutate De la 1,12 kg (13”) și de la 1,89 kg (15”)
Dimensiuni (L x A x Î) 306.8 x 216.3 x 13.9 mm latura din față, 14,1 mm latura din spate
360 mm x 249 mm x 16.9 mm latura din față, 17,15 mm latura din spate
Culori Platinum
Iron Grey