Yoga 530

Flexibilitate și productivitate

Compact. Modern. Yoga 530 este deosebit de adaptabil.

Cu un design compact, suprafețe finisate cu aluminiu, Lenovo Yoga 530 permite îndeplinirea sarcinilor zilnice de oriunde te-ai afla.

Stiloul digital inclus în pachet încorporează tehnologia de ignorare a palmei, pentru o experiență apropiată de cea a scrierii cu stiloul pe hârtie.

Mai mult, autonomia bateriei de până la 10 ore* și îți va permite să mergi oriunde vrei.

*Bazat pe testarea cu MobileMark 2014

Caracteristici

Impresionant de adaptabil. La fel ca tine.
Cu un finisaj de aluminiu și o balama rotativă la 360 de grade, care face ușoară tranziția de la tabletă la laptop și viceversa, Yoga 530 este pe cât de elegant pe atât de adaptabil.
Alege culoarea care ți se potrivește: Onyx Black, Mineral Grey și Liquid Blue!

Productiv oriunde. Chiar și departe de priză.

Cu o greutate de 1,6 kg și o grosime de 17,6 mm, Yoga 530 a fost creat pentru portabilitate – îl poți lua cu tine oriunde. În cazul în care bateria se consumă și ai nevoie de alimentare, 15 minute de încărcare* îți vor oferi în plus 2 ore de utilizare.

*În modul power-off. Este necesară sursă de alimentare de 65-watt.

Entertainment și creativitate

Fii productiv sau distrează-te cu stiloul digital Lenovo Active Pen și Windows Ink!

Stiloul digital oferă precizie extremă. E ca și cum ai scrie cu stiloul pe hârtie. Cu Yoga 530, e mai simplu să îți transpui ideile în realitate. E momentul să îți explorezi creativitatea în cel mai înalt detaliu!

Îți simplifică ziua

Yoga 530 are viteza și puterea necesare pentru a-ți crește productivitatea și a inspira creativitatea. Cele mai noi procesoare Intel® Core™ i7 cresc performanța cu până la 40% – prin viteza de răspuns remarcabilă a ecranului tactil și a stiloului, pornirile rapide ale sistemului și multitaskingul de neîntrerupt. Iar placa grafică dedicată opțională NVIDIA® GeForce® MX130 face față cu ușurință și viteză editărilor foto mai complicate. Iar experiențele de gaming și video sunt duse la nivelul următor.

Poți uita de parole

Cu cititorul de amprente, nu mai este nevoie să reții parola! La o simplă atingere de deget, prin Windows Hello, te poți loga și face plăți sigure prin PayPal. Și datorită celor trei filtre de securitate, datele personale vor rămâne permanent în siguranță, exclusiv pe dispozitivul tău.

Nu a fost niciodată mai simplu să rămâi conectat!

Cu nisip între degete sau cu rucsacul în spate, poți lucra în voie de oriunde te poartă pasiunea. Cu ajutorul conexiunii WiFi 2×2 AC și multiplelor porturi – precum USB-C, USB 3.0 și HDMI – Yoga 530 te va menține conectat la internet și la numeroase dispozitive sau ecrane externe.

Ai propriul tău cinema

Pregătește-te să vezi filmele preferate pe ecranul FHD, la o luminozitate de 250 de niți. Vei fi uimit și de experiența de sunet surround datorită boxelor Harman optimizate cu Dolby Audio™ Premium.

ACCESORIU RECOMANDAT

Complează experiența Yoga cu elegantul Mouse Yoga!

Indiferent dacă îl folosești ca mouse, ca pointer de prezentare sau de la distanță, mouse-ul Yoga este la fel de distinctiv ca laptopul tău Yoga.

Specificații

Procesor Intel generația a 8-a®Core™i7
Intel generația a 8-a®Core™i5
Intel generația a 7-a®Core™i3
Intel®Pentium 4415U
Sistem de operare Windows 10 Home
Ecran 14″ FHD (1920 x 1080) IPS tactil
14″ HD (1366 x 768) tactil
Placă grafică Intel®Integrată
NVIDIA®GeForce®MX130
Camera HD 720p
Memorie 4 GB DDR4
8 GB DDR4
16 GB DDR4
Stocare 128 GB PCIe SSD
256 GB PCIe SSD
512 GB PCIe SSD
Baterie Până la 10 ore
Audio Boxe Harman cu Dolby Audio™Premium
Securitate Cititor de amprente (opțional)
Porturi USB-C
2 USB 3.0
HDMI
Conectivitate 2x2 AC WiFi
Dimensiuni 328 mm x 229 mm x 17,6 mm
Greutate 1,6 kg
Culori Negru Onyx
Mineral Grey
Liquid Blue