Yoga 520

Un laptop convertibil elegant pentru divertisment

Află mai multe despre Yoga 520 (14″), un laptop convertibil performant care îți pune la dispoziție funcții interesante de divertisment, procesor puternic și autonomie mare a bateriei.

Caracteristici

Portabilitate elegantă

Lucrează de acasă sau ia-l cu tine când pleci. Cu o greutate de la 1,75 kg, Yoga 520 te va însoți cu ușurință oriunde te va purta viața.

Proiectat cu precizie

Cu un finisaj elegant din aluminiu, modelul Yoga 520 este disponibil în culorile gri Mineral, negru Onyx și auriu Metalic.
Marginile sale fațetate, prelucrate cu precizie oferă un aspect simplu și modern, iar touchpad-ul modernizat asigură confort și control îmbunătățite.

Rămâi flexibil cu balamaua care se rotește la 360 de grade

Fiind mai mult decât un laptop tradițional, modelul Yoga 520 se adaptează cu ușurință programului tău. Datorită unei balamale durabile, care se rotește la 360 de grade, poți trece rapid în modul tabletă pentru navigare pe web sau reda în streaming un show TV în modul cort. Cu o asemenea flexibilitate vei beneficia mereu de unghiul de vizualizare ideal.

Fii productiv sau distrează-te cu stiloul electronic opțional Lenovo Active Pen și Windows Ink

Lenovo Active Pen oferă precizie extremă și încorporează tehnologie de ignorare a palmei, pentru a asigura o experiență naturală de scriere cu stiloul pe hârtie. În combinație cu noile funcții ale aplicației Windows Ink — care se regăsesc în bara de activități — vei aprecia noile posibilități în care îți poți transforma ideile în realitate sau eliberează-ți creativitatea realizând o felicitare desenată de mână.

Ține pasul cu procesoarele de până la Intel® Core™ i7

Modelul Yoga 520 are o putere de procesare impresionantă datorită procesoarelor Intel® Core™ i până la a 8-a generație precum și soluție hibridă de stocare: până la SSD PCIe 512 GB + HDD SATA 1 TB. Vei beneficia de inițializarea ultra-rapidă a sistemului și de durate de transfer foarte reduse. Cu o memorie de până la 16 GB, vei putea utiliza mai multe aplicații, programe și fișiere fără reduceri de viteză.

Fii productiv cu Windows 10 Home

Yoga 520 vine cu Windows 10 Home preinstalat, prevăzut cu o multitudine de funcții noi care îți vor simplifica viața.

Fă cunoștință cu Cortana, asistenta ta personală digitală, care îțî răspunde la întrebări, îți setează notificări și învață ce îțî place pe măsură ce o folosești. Cortana utilizează peste o mie de aplicații și servicii pentru a-ți oferi întotdeauna răspunsurile de care ai nevoie. Mai mult, Cortana se sincronizează pe toate dispozitivele tale care funcționează cu Windows 10 pentru ca tu să rămâi în permanență organizat.

Alături de tine, oricând ai nevoie

Autonomia bateriei de 10,4 ore oferă liberatea de a nu depinde de o priză. În plus, modelul Yoga 520 este prevăzut cu port USB 3.0 care funcționează permanent, ceea ce înseamnă că vei putea încărca și alte dispozitive chiar și atunci când laptopul este oprit.

Securitate îmbunătățită datorită cititorului de amprente și a funcției Windows Hello

Cu cititorul de amprente te loghezi de 3 ori mai rapid decât în cazul introducerii manuale a unei parole. Efectuează plăți prin PayPal, iar folosind aplicația Windows Hello vei trece cu ușurință de logările pe site-uri, cum ar fi DropBox, cu o simplă atingere de deget.

Claritate deosebită cu ecran Full HD

Datorită ecranului IPS Full HD (14”) vei putea viziona filme si naviga pe web, astfel vei beneficia de o experiență de vizualizare impecabilă, indiferent de unghi, totul în timp ce te relaxezi pe canapea alături de un prieten. În plus, am redus lățimea marginilor pe două laturi ale ecranului, de la 12,3 mm la un minuscul 7,6 mm, pentru a-ți oferi o experiență vizuală și mai bună.

Sunet clar și precis cu boxe Harman și Dolby® Audio Premium™

Cu ecranul IPS cu rezoluție de până la Full HD (14”) vei beneficia de o experiență vizuală impecabilă, indiferent de unghi – fie că te relaxezi pe canapea, fie că vizionezi împreună cu un prieten. Am redus lățimea marginilor pe două laturi ale ecranului pentru a-ți maximiza experiența vizuală.

Specificații

Procesor Intel® Core™ i7 de până la a 8-a generație
Sistem de operare Windows 10 Home
Ecran 14″ FHD (1920 x 1080) IPS touchscreen
14″ HD (1366 x 768) touchscreen
Placă grafică Până la NVIDIA® GeForce 940 MX
Camera HD 720p
Memorie Până la 16 GB DDR4
Stocare Până la SSD PCIe de 512 GB
Până la HDD SATA de 1 TB
Până la SSD PCIe 512 GB + HDD SATA 1 TB
Baterie Până la 10 ore
Audio Boxe Harman
Dolby® Audio Premium™
Securitate Cititor de amprente (opțional)
Porturi 2 x USB 3.0 (1 pentru încărcare)
USB Type-C
Cititor de carduri 4 în 1
HDMI
Mufă audio
Conectivitate 802.11 a/c WiFi
Bluetooth
Dimensiuni 330 x 235 x 19,9 mm
12,9 x 9,3 x 0,8”
Greutate 1,74 kg
Culori Negru Onyx
Gri Mineral
Auriu Metalic