Proiectat pentru a face totul - acesta este un laptop evoluat de platforma Intel® Evo™.

Nu ești doar o persoană oarecare. Ești cea mai bună versiune a ta, un mix de stil și personalitate, îți dorești tot ce este mai bun. De aceea am conceput Lenovo YOGA. Pentru a-ți oferi puterea și mobilitatea de a fi așa cum îți dorești.

Experiență          
          Premium

X Power împreună cu a 12-a generație de procesoare Intel® Core™

Intel® Evo™, acum cu până la a 12-a generație de procesoare Intel® Core™ seria H, distribuie puterea acolo unde aveți cea mai mare nevoie. Noul X Power de la Lenovo vă duce pasiunea la următorul nivel cu hardware de înaltă performanță, matrice turbo pentru controlul dinamic al puterii CPU/GPU și design de top.

Imagini incredibile cu PureSight 4K OLED

Ecranul OLED PureSight de până la 4K cu mai mulți pixeli, mai multe detalii și o rată de reîmprospătare mai mare, oferă o extraordinară fidelitate a imaginii pentru experiențe creative sau de divertisment spectaculoase. Mai mult, certificarea TÜV Hardware Low Blue Light vă protejează ochii în timpul sesiunilor lungi.

Cea mai recentă placă grafică dedicată

Lucrați toată ziua și vă jucați toată noaptea cu placa grafica dedicată având performanțe de ultimă generație care vă permit să redați mai rapid, să transmiteți mai clar și să editați mai bine materialele video.

Sunet excepțional

Lăsați-vă inspirați de sunetul audio așa cum a fost creat să fie auzit cu Sound by Bowers & Wilkins cu Dolby Atmos®. Reglarea și optimizarea acustică sofisticate vor oferi o acuratețe și un realism mai mare pentru fiecare parte a experienței audio.

Design          
          Excepțional

Aspect luxos.
Utilizare intuitivă.

Yoga îmbină designul și materialele de calitate superioară, cu contururi elegante, margini netede și rotunjite pentru o manevrare mai confortabilă și mai intuitivă. Aceste laptopuri sunt la fel de confortabile de utilizat pe cât sunt de impresionante atunci când le vezi.

Ultra subțire.
Ultra puternic.

Proiectată cu accent pe productivitate atunci când te afli în mișcare, carcasa minimalistă și subțire a modelului Yoga este ușor de transportat datorită unor contururi înclinate, cu un design confortabil. Lenovo Yoga îmbină mobilitatea cu puterea într-un dispozitiv care oferă un extraordinar confort în utilizare.

Materiale avansate.
Design de excepție.

Combinațiile de culori inspirate și tonurile neutre ale laptopurilor Yoga împreună cu un design inspirațional încântă simțurile. Sesiunile de lucru îndelungate și productivitatea pe tot parcursul zilei devin mai ușoare cu carcasa unibody a laptopului Yoga. Proiectat din aluminiu din seria 6000, accentuat de o țesătură premium sau de sticlă 3D, îți va oferi o senzație de eleganță.

Se transformă fără niciun efort.

Yoga 2-in-1s se transformă cu ușurință din modul laptop în modul tent, stand sau tabletă. Balamaua de 360 de grade vă permite să treceți instantaneu de la modul de productivitate la cel de prezentare și invers. Perfect pentru muncă și divertisment

Inovație și        
        viziune

Un PC pe care te poți baza

Laptopurile Yoga te înțelege intuitiv. Acestea vă anticipează fluxul de lucru cu Adaptive Performance, se blochează și se deblochează în mod magic pentru dvs. cu Intelligent Sense și vă protejează mai mult ca niciodată cu Integrated Security.

Fără distragerea atenției

Concentrează-ți atenția la ceea ce contează cu ajutorul microfoanelor inteligente cu anulare a zgomotului, care elimină aproape toate sunetele de fond, în timp ce îți captează vocea de la distanță.

Focus pe ceea ce contează

Fie că vă conectați cu autentificarea facială Windows Hello sau găzduiți o ședință Zoom, o cameră FHD vă asigură că beneficiați de o claritate totală.

Baterie ce durează

Faceți mai multe pentru mai mult timp cu funcțiile Smart AI și cu o baterie optimizată care extinde dinamic puterea și reacționează la nevoile dvs. Nu vă veți mai simți niciodată dependenți de o priză pentru alimentare.

Note: